@@@4603@@@

Hur kan jag integrera och redigera widgets på min hemsida?

Sitebuildern erbjuder dig många widgets med vilka du enkelt kan integrera många användbara funktioner på din webbplats. I den här artikeln vill vi visa dig den allmänna integrationen.

Innehållsförteckning Innehållsförteckning

Hur kan jag integrera widgets?

Till vänster på skärmen finns en meny, välj Redigera webbplats och välj sedan den sida du vill redigera. Klicka på Redigera webbplats i det nedre högra hörnet och välj Innehållselement.

webbplats

Widgetkatalogen innehåller en samling populära element, t.ex. fotogalleri eller formulär. Du kan använda sökfunktionen för att filtrera efter nyckelord.

För att placera en widget kan du dra den direkt in på din webbplats med musen. Klicka på widgeten, håll ner musknappen och placera widgeten på webbplatsen genom att släppa musknappen. De platser där detta är möjligt anges med en färgad ram.

synling

Hur kan jag redigera och konfigurera widgets?

När du för musen över en gadget visas följande alternativ.När du för musen över en gadget visas följande alternativ.

SymbolFörklaring
Homepage-Baukasten: Widget einbinden-7.pngBeroende på widget kan du göra ytterligare inställningar här. För YouTube-widgets anger du till exempel länken till videon här. I fotoalbumets widget väljer du däremot bilderna här.
Homepage-Baukasten: Widget einbinden-8.pngUrklipp är en tillfällig lagringsplats för widgets, länkar, bilder och videor. Du kan använda den för att flytta element från en sida till en annan eller för att tillfälligt lagra element som inte behövs. På så sätt kan du lägga till dem på webbplatsen vid ett senare tillfälle. Inställningarna behålls.

Du kan dra och släppa alla element från klippbordet tillbaka till din webbplats.
Homepage-Baukasten: Widget einbinden-9.pngI papperskorgen kan du radera widgeten. När en widget har tagits bort kan innehållet inte återställas.

Om du vill flytta en widget kan du dra och släppa den till en annan plats när som helst.

Hur lägger jag till widgets?

En länk är en widget som du redan har placerat på din webbplats. Med en genväg kan du länka widgetinnehåll till en annan sida.


En widget-länk är endast tillgänglig när du har placerat och sparat en motsvarande widget, t.ex. kontaktformuläret, på din webbplats.


Alla widgets har inte länkar. Du kan se vilka widgets som erbjuder en länk under Webbplatsredigering → Innehållselement → Länkar.

widget

Genvägar kan dras och placeras på webbsidan precis som gadgets och bilder. De har vanligtvis en egen konfigurationsdialog som gäller den text eller det innehåll som ska visas, till exempel kontaktformuläret:

kontakt

Var denna text till hjälp för dig?