@@@4603@@@

Så här enkelt är det att tilldela din önskade domän till din sitebuilder

När du har ändrat till din önskedomän, eller om paketet med sitebuildern ursprungligen aktiverades utan domän, måste du tilldela sitebuildern den önskade domänen. En oklar tilldelning av domän kan leda till fel i filhanteraren eller när du ringer upp din webbplats.

Du kan tilldela domänen med några få klick i din lösenordsskyddade STRATO kundinloggning; allt du behöver är ditt kundnummer och ditt kundlösenord.

Öppna ditt Sitebuilder-paket i kundinloggningen och välj menyalternativet Hantera domäner.

I följande vy väljer du menyalternativet Ange Välj önskedomän.

domän

I nästa steg kan du ange vilken domän som i första hand ska användas för din sitebuilder. Välj önskad domän och bekräfta ditt val genom att klicka på knappen Välj domännamn.

domain

Anteckning om domäner med aktiverat SSL-certifikat

Om du använder ett SSL-certifikat för den domän som du har tilldelat sitebuildern kan detta också leda till att mediefilerna inte är tillgängliga.

Kontrollera i så fall om alternativet Aktivera SSL för sitebuilder är inställt i ditt paket. För att göra detta, välj menyalternativet Domäner / Ställ in önskedomän och aktivera alternativet.

ssl

Observera att du endast kan välja domäner som är aktiverade i det valda sitebuilder-paketet. Domäner som är aktiverade i andra paket kan omdirigeras till domäner i din sitebuilder eller flyttas direkt till sitebuilder


Hur kan jag lägga till flera domäner till min sitebuilder?

Om du omdirigerar dina domäner till en domän i ditt Internetpaket visas den närvaro som skapats där med hjälp av sitebuildern i samtliga fall. Det är inte möjligt att skapa olika, oberoende webbplatser för olika domäner.

Obs! Om du inte har utformat och laddat upp dina sidor med hjälp av sitebuildern kan du naturligtvis också omdirigera dina domäner till vilket område som helst av din närvaro på nätet.
ssl
Var denna text till hjälp för dig?