@@@4603@@@

Varför kan jag inte komma åt mina bilder och videor i webbplatsens Sitebuilder?

Om du får felmeddelandet Ett fel uppstod under laddning av filer i ditt STRATO Sitebuilder-paket ska du notera följande punkter.
filer
Felmeddelandet visas om du har ställt in en omdirigering för domänen i din STRATO Sitebuilder.

Omdirigering av domäner eller aktiverat visitkort

På grund av omdirigeringen av domänen kan det hända att bilder och videor inte kan nås. För felsökning är det därför nödvändigt att avaktivera domänomdirigeringen.

Logga först in på din personliga STRATO kundinloggning.

Om du vill avaktivera den kan du ringa upp domänadministrationen för ditt Sitebuilder Pro-paket. Du hittar detta under Domäner / Domänadministration:

Domänadministration

I domänadministrationen klickar du på kugghjulet bredvid domänen ifråga.
domänöversikten

Om du har ställt in en omdirigering väljer du menyalternativet Återställ domänomdirigering. Den inställda domänomdirigeringen raderas då omedelbart.
omdirigering

Om du har aktiverat det digitala visitkortet kan du välja motsvarande menyalternativ och avaktivera det.

visitkortet

Starta sedan om din Sitebuilder. Felmeddelandet kommer inte längre att visas och du kan fortsätta med utformningen av din webbplats.

Användande av felsökning

Vid felsökning kan du välja att ta din webbplats offline. Om du har använt dig av detta måste du återansluta domänen till STRATO Sitebuilder för att få tillgång till innehållet i webbutrymmet (bilder och videor).

För att göra detta väljer du menyalternativen Domäner / Domänadministration i STRATOs kundinloggning.

Nu visas en meddelanderuta med texten Din webbplats är för närvarande inte aktiv. [...]. Välj nu knappen Hantera i den här rutan.

Ange ditt inloggningslösenord i följande fönster och bekräfta domänanslutningen genom att välja knappen Återanslut domän(er).

Observera: För domäner med aktiverat SSL-certifikat

Om du använder ett SSL-certifikat för den domän som du har tilldelat sitebuildern kan detta också leda till att mediefilerna inte är tillgängliga.

Kontrollera i så fall om alternativet Aktivera SSL för Sitebuilder är inställt i ditt paket. Detta gör du genom att gå till menyalternativet Domäner / Ange önskad domän och aktivera alternativet.

ssl

ssl
Var denna text till hjälp för dig?