Ett par klick räcker: Vår 30 dagars ångerrätt

Ett par klick räcker: Vår 30 dagars ångerrätt

Är ett Sitebuilder-paket tillräckligt för dig eller behöver du trots allt ett webbhotellspaket till ditt projekt? Vissa saker måste vi prova innan vi vet om det är rätt lösning. Detta är också möjligt med vår ångerrätt på 30 dagar för alla produkter.

Testa alla produkter riskfritt: allt från webbshop till servrar

Det speciella med ångerrätten är att den gäller för alla produkter, allt från webbshop till domän. När du har beställt en produkt får du full tillgång till det kompletta paketet med alla tillgängliga funktioner. Detta är till exempel användbart om du har köpt en webbshop och vill kontrollera om systemet passar din verksamhet.

Ångerrätten ger kunderna möjlighet att testa våra produkter i stor omfattning och utan risk. Både företags- och privatkunder kan enkelt ångra sin beställning på nätet inom 30 dagar.

STRATO har 30 dagars ångerrätt för sina produkter.

Så fungerar det

Du kan enkelt säga upp produkten i fråga i din kundinloggning. Du kan se alla dina produkter under menyalternativet ”Ändra avtal”. Om 30-dagarsperioden inte har överskridits hittar du alternativet ”30-dagars ångerrätt” under knappen ”Avbryt paket”. Med bara några få klick kan du säga upp ditt avtal och vi återbetalar det belopp som debiterats till ditt konto. Till skillnad från vissa andra leverantörer återbetalar vi hela paketbeloppet inklusive installationskostnader. Beloppet finns vanligtvis på ditt bankkonto inom tre veckor.

Vår 30 dagars ångerrätt ger dig gott om tid att lära känna våra produkter. I slutändan vill vi att du ska vara nöjd och stanna kvar som kund!

Nyckelord: , , ,

Dela

 

Den här webbplatsen använder cookies bland annat för Google Analytics. Detta meddelande kvarstår tills du accepterar cookies! Info