Nöjd man med surfplatta

marketingRadar

Analysera din hemsida & skörda framgångar

  • Snabbstarthjälp
  • Inga förkunskaper krävs
  • Verktyg som boostar din digitala närvaro

Öppna dörrarna till en ny värld av digital marknadsföring

marketingRadar Tool

Vill du öka synligheten för din webbplats, knyta an branschspecifika sökord i texterna på din hemsida och hålla ett öga på konkurrensen? Ta reda på mer om hur du kan optimera din webbplats.

STRATO
marketingRadar
19 kr/mån
Installation: 99 kr
STRATO
marketingRadar
9 kr/mån
Installation: 0 kr

Priser exkl. moms.

sr.marketingradar.quick_start_aid.img.alt

Snabbstarthjälpen

Använd snabbstarthjälpen. Med hjälp av verktyget kan du analysera din webbplats. Verktyget ger dig hjälpsamma tips om hur du kan optimera din webbplats och generera nya kunder.

Fördelar

Illustration: Dina fördelar

Optimera prestationen

Analysera din webbplats och ta reda på var det finns förbättringspotential. Därutöver får du mer information hur din webbplats och dina konkurrenter presterar. Med hjälp av marketingRadar är det enkelt att hitta rätt åtgärder för att optimera din digitala närvaro.

Gör hemsidan synlig(are)

På din webbplats finns flera ord (så kallade sökord), som eftersöks i din bransch. Om du t.ex. driver en restaurang eller lokal är det nyckelord eller sökord som restaurang, nära mig” eller restaurang, italiensk” och liknande. Inom restaurangbranschen är det till exempel vettigt att vara listad och kunna hittas i portaler som Eniro eller TripAdvisor.

Med hjälp av marketingRadar kan du se hur du ligger till i förhållande till dina konkurrenter när det gäller sökmotoroptimering. Därtill kan du hålla ett öga på upp till tre sökord.

Bevaka konkurrensen

För att förstå marknaden som du är verksam inom kan det vara bra att hålla ett öga på konkurrensen. Med marketingRadar kan du se när dina konkurrenter får omdömen på Facebook eller Google. Efter ett tag kommer du att kunna bedöma hur väl du eller ditt företag uppfattas av kunderna jämfört med konkurrenterna.

Få meddelanden om kundrecensioner

Blir informerad när du får omdömen på Facebook eller Google. Så kan du snabbt reagera på omdömen och kommentarer. Du kan också få meddelanden om när dina konkurrenter är aktiva på sociala medier. Till exempel om dina konkurrenter nämner dig (med namn) i ett inlägg. Du får sedan en utvärdering av hur synlig du är jämfört med konkurrenterna på internet.

Bevaka din positionering

marketingRadar ger dig en rankningsutvärdering. På så sätt kan du se den aktuella positionen för ett visst sökord. Du kan även se en jämförelse mot tidigare tidsperiod. Du kan även grafiskt se hur din placering förändrats (t.ex. i jämförelse med föregående vecka).

Regelbundna rapporter

Få e-postmeddelanden om förändringar hos dina konkurrenter. Om t.ex. rankingen (t.ex. i sökmotorer) för ditt företag eller dina konkurrenter har ändrats eller om du får nya omdömen kommer du att få ett e-postmeddelande. Du har också möjlighet att se rapporter om förändringar jämfört med föregående vecka eller månad.

Illustration: Eigene Sichtbarkeit steigern

Förbättra din synlighet

Använd marketingRadar för att öka din synlighet och skapa en kampanj med Google Ads. Sätt upp en annonseringsbudget och använd de sökord du känner till för att nå ut till eller öka synligheten bland potentiella kunder. Du kan ändra eller pausa budgeten när som helst. För att aktivera annonsen använder du uppgraderingen till produkten adCoach.

STRATO
marketingRadar
19  kr/mån
  •  
  • Installation: 99 kr
STRATO
marketingRadar
 kr/mån
  •  
  • Installation: 0 kr
Priser exkl. moms.

Avtalsvillkor

Standardpris (per månad)

19 kr

Installationsavgift

99 kr

Minsta avtalstid

1 mån

30 dagars ångerrätt

Betala med direktdebitering

Toppfunktioner

Google Ads kampanjer

Övervakning av konkurrenter

upp till 5 konkurr

Övervakning av sökord

upp till 3 sökord

Översikt över företagsregister

Utvärdering och rapporter

Optimeringsförslag

Avtalsvillkor

Standardpris (per månad)

9 kr

Installationsavgift

0 kr

Minsta avtalstid

12 månader

30 dagars ångerrätt

Betala med direktdebitering

Toppfunktioner

Google Ads kampanjer

Övervakning av konkurrenter

upp till 5 konkurr

Övervakning av sökord

upp till 3 sökord

Översikt över företagsregister

Utvärdering och rapporter

Optimeringsförslag

Vanliga frågor

FAQ

Vad är STRATO marketingRadar och varför behöver jag det?

STRATO marketingRadar är ett verktyg som hjälper dig komma igång med digital marknadsföring. Det hjälper ett företag att övervaka sin egen synlighet på internet i jämförelse med konkurrenterna. I översikten kan du när som helst se hur din webbplats är placerad i sökmotorer som Google. Därtill håller du dig informerad om ny aktivitet.

Vilka funktioner erbjuder STRATO marketingRadar?

En översikt i själva verktyget ger dig information om din framgång på nätet. I en rapport kan du bland annat se hur synlig din webbplats är, vilka omdömen du får på nätet och hur du placerar dig i sökmotorerna. Du kan även se en direkt jämförelse med dina konkurrenter. En översikt över de senaste aktiviteterna hos dig och dina konkurrenter gör att du kan reagera omedelbart. Analyser och rapporter skickas till dig via e-post så snart viktiga förändringar sker. STRATO marketingRadar visar dig också förbättringspotentialen för att uppnå en ännu bättre placering i sökmotorerna.

Hur hjälper STRATO marketingRadar mig om jag vill arbeta aktivt med digital marknadsföring?

Med hjälp av produktuppgraderingar till funktioner med högre värde kan du själv steg för steg driva sökmotoroptimering (SEO), enkelt registrera ditt företag i företagsregister eller skapa skräddarsydda reklamkampanjer med Google Ads. Alla dessa åtgärder för digital marknadsföring ökar din synlighet på nätet och därmed också ditt företags framgång.

Hur många konkurrenter kan jag övervaka?

Med STRATO marketingRadar har du möjlighet att övervaka upp till fem valfria konkurrenter. Tips: Det är bäst att välja konkurrenter med liknande framgångar för att få en realistisk jämförelse.

Antalet övervakade konkurrenter kan när som helst utökas genom en uppgradering.

Har du fler frågor? Läs mer under Hjälp & Kontakt.