Dela filer – en guide

  HIDRIVE MOLNLAGRING
  1 TB
  Perfekt för integrering i din smartphone
  12 månader
   kr/mån

  därefter 39 kr mån
  Installation 0 kr
  Priser exkl. moms.

  Dela filer - en introduktion

  Att dela filer och dokument med varandra över internet är vardagsmat i dag – och därför är det viktigt att det fungerar effektivt och är säkert. Men det kan vara svårt att orientera sig i det massiva utbudet och därför har vi utformat en guide till våra tjänster inom dela och skicka filer. Vi har nämligen lagt ned mycket energi på att göra det så enkelt som möjligt. Här kan du upptäcka hur du enkelt delar filer och dokument, skickar stora filer gratis, utforska vårt fildelningssystems inre funktioner, förstå begränsningar i filstorlek och säkerställa säkerheten för din data.

  Att skicka filer med STRATO är enkelt – och gratis. Vår tjänst för detta heter HiDrive Share och länken dit hittar du här (bokmärk den) och funktionaliteten är klick-klick-klar enkel. Gå in och prova redan idag. Det här är en tjänst som passar privatpersoner, men även frilansare och småföretagare, väldigt bra.

  Hur stora filer kan man skicka?

  Upp till 2 GB via HiDrive Share som är gratis. Vill du dela en fil med någon, så att denne exempelvis kan arbeta i samma dokument som du, behöver du prenumerera på något av våra paket. Mer om det här under.

  HiDrive kan också användas för att dela filer

  Att dela filer och dokument med andra, till exempel för att arbeta i dem gemensamt, är mycket enkelt. Då behöver du först åtkomst till en HiDrive online-hårddisk och för det behöver du ett STRATO konto. Det skaffar du enkelt här samtidigt som du väljer vilket paket som passar dig bäst.

  När du vill börja dela så loggar du in på ditt STRATO konto och navigerar till fildelningsfunktionen. Välj de filer eller mappar du vill dela, skapa en unik länk och dela den sedan med dina avsedda mottagare via e-post eller andra kommunikationskanaler. Med bara några klick kan du enkelt och säkert dela dina filer.

  Hur delar man stora filer?

  Tja, med oss är det inga svårigheter. STRATO är kända för att kunna hantera stora filer för att säkerställa smidig delning för alla inblandade. Oavsett om du har högupplösta videor, omfattande projektmappar eller stora datamängder kan du enkelt ladda upp och dela dem med hjälp av vår avancerade infrastruktur. Säg hejdå till filstorleksbegränsningar och njut av sömlös överföring av även de mest omfattande filerna.

  Så här fungerar fildelningssystemet från STRATO

  En strävan efter enkelhet präglar alla våra tjänster, även inom fildelning. Därför har vi lagt ned mycket energi på att ta fram ett användarvänligt gränssnitt som på bästa och mest effektiva sätt förenklar processen för att dela filer. När du har skapat en delningslänk kan mottagarna exempelvis komma åt filerna direkt via sina webbläsare. De kan antingen ladda ner filerna eller samarbeta i delade dokument i realtid, vilket förstås gör vår tjänst till en idealisk lösning för team som inte sitter på samma plats och behöver arbeta sömlöst med varandra.

  Alla erbjudanden

  Finns det några begränsningar?

  När det gäller att skicka filer till varandra via kostnadsfria HiDrive Share ligger begränsningen som sagt på 2 GB per fil du skickar. När du behöver dela filer med andra behöver du prenumerera på något av våra paket för att kunna lagra filerna på en online-hårddisk, och beroende på vilket paket du valt har du tillgång till lite olika maxkapacitet. Det är ju onödigt att betala för mer kapacitet än vad man behöver. Läs mer om de olika paketen här.

  Säkert, säkrare, säkrast

  Säkerhet har högsta prioritet hos STRATO. Faktum är att vi använder oss av högre säkerhetsklassificeringar än rådande rekommendationer. Dina filer lagras och överförs med hjälp av avancerade krypteringsprotokoll vilket garanterar dig ett skydd mot obehörig åtkomst. Alla våra datacenter är förstärkta med robusta säkerhetsåtgärder som brandväggar och intrångsdetekteringssystem.

  Varmt välkommen att dela filer och dokument med STRATO!

  Alla erbjudanden

  Vanliga frågor

  Hur kan man dela filer?

  Det är enkelt. Det enda du behöver är att prenumerera på det paket som passar dina behov bäst – och börja dela. Själva delningsprocessen är enkel. Klick, klick, klart. Läs mer om våra paket här.

  Hur delar man stora filer?

  Alla filer du delar, delas via en online-hårddisk som du laddar upp dem på. De du vill dela dem med får en länk till dina filer och dokument och kan arbeta i dem via sin webbläsare eller ladda ned dem. Vårt minsta paket tillåter en lagring på 500 GB och det största har en kapacitet på 2 TB. Vi vågar påstå att dessa kapaciteter täcker de allra flesta behov.

  Hur skickar man stora filer gratis?

  Enkelt. Klicka in dig på HiDrive Share och börja dela. Gratis. Upp till 2 GB per fil du delar. Det enda du behöver är något att dela och en e-postadress till personen du vill dela det med.