Molnlagring och pris? En jämförelse

  HIDRIVE MOLNLAGRING
  1 TB
  Perfekt för integrering i din smartphone
  12 månader
   kr/mån

  därefter 39 kr mån
  Installation 0 kr
  Priser exkl. moms.

  Priser för molnlagring: En introduktion

  Molnlagring har snabbt blivit ett oumbärligt verktyg för både privatpersoner och företag. Men som med alla tjänster behöver man förstå prissättningen för att hitta den billigaste lösningen. I den här artikeln kommer vi att titta på detta. Vi kommer också att redovisa våra egna lösningar – allt för transparensens skull!

  Vilken är den billigaste molnlagring du kan få? En vanlig fråga, men svaret är förstås "det beror på". Priser för molnlagring varierar självfallet beroende på leverantör, paket och de funktioner som erbjuds. Och det finns inte någon lösning som passar alla när det kommer till molnlagring, varje leverantör erbjuder olika paket. Så när du kollar efter pris för molnlagring är det viktigt att du tar hänsyn till lagringsstorlek, bandbredd, dataöverföringsgränser och kundsupport. Fundera även igenom ordentligt vad du själv behöver.

  Jämförelse av olika paket för molnlagring

  Leverantörer erbjuder vanligtvis priser på olika nivåer så att du kan välja ett paket som bäst passar just ditt behov. Vissa har helt gratis lagring med begränsad kapacitet medan andra erbjuder premiumalternativ med omfattande lagringskapacitet och avancerade funktioner. Det finns en lösning för varje budget, bara man letar lite.

  Att välja den bästa lösningen för molnlagring

  Att bestämma vilken den bästa lösningen är beror som sagt på vilka individuella krav och preferenser du har. Olika leverantörer är bra inom olika områden och tillfredsställer olika specifika behov. Vissa kanske prioriterar säkerhet och regelverk medan andra fokuserar på samarbete och användarvänlighet. Här är det viktigt att du gör en ordentlig jämförelse av de olika paketen med molnlagring.

  Men vilken ska man ha då? Börja med att fundera på saker som lagringskapacitet, säkerhetsåtgärder, kompatibilitet med enheter och operativsystem och integration med andra verktyg och tjänster (rimligen de du själv använder). Att läsa recensioner, jämföra funktioner och undersöka leverantörens rykte på marknaden kan också hjälpa till att fatta ett bra beslut. Som alltid gäller att billigast inte alltid är bäst. Sikta på billigaste molnlagring för dina behov, i stället. Att tänka "prisvärt" är en bra start.

  Billigast molnlagring med STRATO? Javisst!

  Om du letar efter en pålitlig, prisvärd och användarvänlig molnlagringsleverantör erbjuder vi på STRATO en sömlös upplevelse. Även vi erbjuder flexibla paket som är skräddarsydda för att möta olika lagringsbehov, oavsett om det är för personligt bruk eller behöver möta krav på företagsnivå.

  Våra datorhallar är bland världens säkraste och certifierade enligt ISO 27001 av TÜV NORD. Lagringen följer dataskyddsförordningen för maximal säkerhet. STRATOs datacenter certifieras årligen enligt ISO 27001-standarden för att säkerställa datatillgänglighet och dataintegritet.

  Dessutom har vår molnlagring tilldelats certifikatet "Trusted Cloud", vilket bekräftar att HiDrive uppfyller alla testade kriterier för öppenhet, säkerhet, kvalitet och efterlevnad av lagstiftningen.

  Här kan du jämföra våra olika molnlagringspaket. Våra priser börjar på 10 kr/månaden i tre månader och sedan 29 kr/månaden för 500 GB kapacitet. Du kan också läsa mer om molnlagring i vår artikel Allt du behöver veta om molntjänster.

  Alla erbjudanden