Skapa e-postadress med egen domän

 • Snabb uppstart, snabba resultat
 • För ett professionellt intryck
 • 100% reklamfritt
E-post
Advanced
5 GB per e-postkonto: Perfekt för stort behov av utrymme
12 månader
 kr/mån

därefter 39 kr mån
Installation 0 kr
Priser exkl. moms.

Egen e-postdomän

En seriös företagskommunikation börjar med e-postadressen. E-postadresser med strukturen namn@freemail-provider.se betraktas som tvivelaktiga i samband med affärskommunikation. ed ditt eget företagsnamn som domännamn kan du kommunicera professionellt och tillförlitligt med kunder och affärspartner.

Hos STRATO kan du skapa din egen e-postadress med en egen valfri domän och omfattande e-postlagringsutrymme. Välj mellan en prestigefylld .se-ändelse eller en iögonfallande ny toppdomän. STRATOs e-posttjänst kompletteras av omfattande funktioner för hantering av din e-posttrafik samt för möten, kontakter och uppgifter.

Skapa e-postadress enkelt och smidigt

Så snart du har registrerat din egen domän hos STRATO får du tillgång till din personliga kundinloggning. Där kan du använda ditt kundnummer för att logga in på ditt konto och skapa en individuell e-postadress via e-postadministrationen. Separata adresser kan förenkla hanteringen av din e-postkommunikation avsevärt. Utöver en allmän kontaktadress för kunder kan du skapa individuella e-postadresser för olika arbetsområden eller personliga adresser för anställda. En egen e-postdomän ger dig många möjligheter att organisera din e-posttrafik. Du kan till exempel ställa in vidarebefordringar så att alla meddelanden till en annan e-postadress omdirigeras till en befintligt e-postkonto.

Börja registrera din e-postdomän nu och skapa sedan din önskade e-postadress direkt i inloggningen.

Fördelarna med att ha en egen e-postdomän är uppenbara:

 • 100 procent reklamfri
 • Du kan registrera dina egna önskade domäner
 • Generöst lagringsutrymme för e-post – som kan delas upp flexibelt
 • E-postkonto med upp till 100 e-postadresser
 • Bekväm synkronisering mellan smartphone, surfplatta och dator
 • E-postadresser för engångsbruk behövs inte längre

Med STRATO kan du själv hantera ditt e-postkonto – en fördel som du inte hittar hos kostnadsfria e-postleverantörer med gratis e-postadresser. I STRATOs FAQ finns det ännu mer hjälp och tips om hur man skapar e-postadresser.

Skapa nya e-postadresser som är lämpliga för företagskommunikation

Eftersom du enkelt kan konfigurera och hantera flera e-postadresser på ett professionellt sätt med STRATO är våra e-postpaket perfekta för företagskorrespondens. Med businesserbjudandet får du upp till 100 e-postkonton och 25 GB flexibelt lagringsutrymme för e-post. Det mindre paketet, STRATO E-post Basic, med 25 e-postkonton och 2 GB lagringsutrymme vardera får du för bara 10 kr per månad under det första året. Det finns alltså många alternativ som underlättar ditt dagliga arbete med fördelaktiga villkor.

Det egna domännamnet i e-postadressen ger ett seriöst intryck

En egen domän är en omisskännlig identitetsmarkör och praktiskt taget ditt visitkort på internet. u kan också använda din egen domän som e-postdomän med STRATO. Det innebär att du skapar en e-postadress som matchar din domän. Med domänen www.snickare-XYZ.se skulle detta motsvara en e-postadress som info@snickare-XYZ.se. På så sätt har du också en distinkt e-postadress som matchar din internetadress. Det signalerar i första hand att du är seriös och inger förtroende hos dina mottagare. Din egen e-postdomän i avsändarnamnet sticker ut från så kallade freemail-avsändare och det är mycket osannolikt att ditt meddelande hamnar i mottagarens skräppostmapp.

Tydlig organisation och samordning

Hantera din e-post samt dina möten, uppgifter och kontakter via ett tydligt användargränssnitt på ditt konto. STRATO Webmail bygger på samarbetsprogrammet Open-Xchange.

Med detta organisationsnav på webben kan du enkelt utföra alla organisatoriska uppgifter från en webbapplikation – via dator, bärbar dator, surfplatta eller smartphone:

 • Skapa flera e-postadresser efter behov och hantera dem centralt och överskådligt.
 • För att spara tid kan du omdirigera flera e-postadresser och bara använda en brevlåda. Du kan enkelt ställa in alla konfigurationer och filterregler själv i kundinloggningen och ändra dem vid behov.
 • En e-postsignatur betonar din professionalism på webben.
 • Om företaget har stängt på grund av semester eller sjukdom kan personliga frånvaromeddelanden informera kunderna om när ni kommer att vara tillgängliga igen.
 • Skapa egna uppgifter och möten i kalendern och få elektroniska påminnelser om kommande möten eller uppgifter som måste utföras. Du kan också låta andra teammedlemmar få tillgång till din kalender och låta dem administrera den.
 • Skapa kontakter med bara några få musklick och hantera dem bekvämt via en intuitiv meny.
 • Håll dig uppdaterad med den individuellt anpassningsbara startsidan, där du kan integrera nyhetsflöden och widgets.

Underlätta teamarbetet på nätet

Aktivera valfria premium-e-postkonton med bara några få klick och dra nytta av omfattande groupware-funktioner, t.ex. teamkalendern och chefsfunktionen. De praktiska tilläggsfunktionerna gör det möjligt att organisera företagets interna kommunikation och teamarbetet på ett optimalt sätt.

På så sätt kan du planera möten och överföra nödvändiga uppgifter till dina kollegor, dela mappar och importera Google Kalender-poster. Alla STRATO Premium-e-postkonton kan synkroniseras i realtid med e-postprogram och mobila enheter via ActiveSync. Du kan smidigt organisera och delegera arbetsuppgifter som är relevanta för teamet via ditt e-postkonto, oavsett om du är på kontoret eller på resande fot.

I InfoStore kan du också lagra information och dokumentation om kunder och beställningar som redan har behandlats, så att alla inblandade har tillgång till uppgifterna. På så sätt undviker ni onödigt extraarbete, eftersom personalen kan använda sig av den befintliga information.

Vill du hantera dina e-postkonton från STRATO som vanligt via e-postprogram som Microsoft Outlook eller Mozilla Thunderbird? Inga problem! STRATOs e-postvärd stöder överföringsprotokollen IMAP och POP3, vilket gör att du kan integrera dina e-postkonton i ditt lokala e-postprogram på ett sätt som passar dina vanor och arbetsflöden.

Skydd mot dataförlust

Datasäkerheten spelar alltid en viktig roll i e-posttrafiken. Så fort det handlar om kunduppgifter eller känslig information om företaget har säkerheten högsta prioritet. Om du skapar din nya e-postadress med STRATO behöver du inte oroa dig för det.

 • För att garantera att alla kunduppgifter skyddas använder STRATO ett säkerhetskoncept med tre nivåer: en perfekt skyddad infrastruktur, produktspecifika säkerhetsfunktioner och krypterad dataöverföring.
 • Varje år granskas STRATOs datacenter av TÜV enligt DIN ISO 27001.
 • ServerSide Security-funktionen avslöjar misstänkta meddelanden innan de når inkorgen och kan orsaka skada där – skräppost och virus har ingen chans.
 • Om något går fel finns det alltid en säkerhetskopia tillgänglig – STRATO säkerhetskopierar automatiskt data i bakgrunden.
 • STRATO är medlem i initiativet ”E-Mail made in Germany” (EMiG) och garanterar end-to-end transportkryptering av dina meddelanden så länge du skickar e-post inom EMiG-nätverket.

Summering

 • Professionell och tillförlitlig: Du kan lita på e-postkommunikation via STRATO.
 • Den nya e-postadressen skapas i några få steg.
 • Seriositet och förtroende från mottagarna tack vare att du har din egen e-postdomän.
 • Ingen mer förvirring när du samordnar möten och uppgifter – alla har den senaste informationen.
 • Påminnelser i kalendern ser till att inget glöms bort.
 • Optimal administration ger dig mer tid för de viktiga sakerna i ditt företag.

Skapa ett e-postkonto nu