Köpa hemsida hos STRATO

 • Snabbt och billigt
 • Inga programmeringskunskaper behövs
 • Börja designa utan installation
Sitebuilder
Advanced
För nybörjare utan förkunskaper
12 månader
 kr/mån

därefter 79 kr mån
Installation 0 kr
Priser exkl. moms.

Köpa hemsida i 3 steg

I dag är det enklare och mer kostnadseffektivt än någonsin att skapa en egen webbplats, oavsett om det gäller en företagshemsida eller en privat hemsida. Med några få steg kan du säkra din önskade domän, dvs. din personliga adress på internet. Med sitebuildern från STRATO kan du enkelt designa din hemsida själv med hjälp av ett grafiskt användargränssnitt direkt i webbläsaren och utan en dyr webbdesigner.

Vill du skapa en prisvärd hemsida? Med STRATO får du bland annat följande funktioner:

 • Ingår: Ditt önskade domännamn
 • Säkert webbutrymme GDPR-kompatibelt med servrar i Europa
 • E-postkonton ingår också
 • Attraktiva designer och mallar för många sektorer
 • Utförliga tips och instruktioner

Så köper du din hemsida

 • Välj ett Sitebuilder-paket som passar dina behov.
 • Med domänkontrollen får du genast veta om det önskade namnet fortfarande är tillgängligt – och vilka alternativ som finns om det skulle vara upptaget.
 • Du kan sätta igång med att designa din hemsida direkt efter beställningen!

Välj erbjudande och kom igång

Välj en lämplig domän

Din webbplats är ditt visitkort på nätet och fungerar som en vägvisare som leder potentiella kunder till dig. Särskilt för företag, men även för privatpersoner, är ett väl valt, omisskännligt och minnesvärt namn för din hemsida en viktig förutsättning för framgång. Toppdomänen spelar också en viktig roll: Välj mellan klassiker som .se-ändelsen eller nya domänändelser som .shop. Reservera rätt domän för din webbplats i god tid, innan någon annan lägger beslag på den. Med hjälp av domänkontrollen kan du omedelbart ta reda på om din önskade adress fortfarande är tillgänglig.

Använd domänkontrollen gratis nu:

Flexibel redigering av hemsidan

Med STRATO är det inte bara billigt, utan även superenkelt, att skapa din hemsida. Eftersom STRATO Sitebuilder körs direkt i webbläsaren måste du inte installera några speciella program. Du kan uppdatera din hemsida när som helst från olika platser och enheter så länge du är ansluten till internet. Du kan till och med klara dig utan en webbdesigner för att programmera din webbplats. Alla designelement är mycket enkla att använda och kan naturligtvis anpassas. Tack vare obegränsad datatrafik finns det inga begränsningar för din webbplats när det gäller antal besökare eller datavolym.

Med några få klick kan du välja din favorit bland många attraktiva designer och branschspecifika mallar. Varje layout har en logisk sidstruktur samt intuitiva navigeringsfunktioner. På så sätt kan webbplatsens besökare snabbt hitta den information de söker. Utöver det stora antalet responsiva mallar är alla designalternativ tillgängliga för dig så att du enkelt och smidigt kan anpassa din hemsida. Du kan till exempel lägga till bilder, text eller andra medier och ge din webbplats en unik stil. På så vis kan amatörer bli erfarna webbproffs på nolltid, och avancerade användare har ännu mer flexibilitet för individuella anpassningar tack vare ett särskilt expertläge. Därmed kan olika yrkesgrupper, som exempelvis hantverkare, restaurangägare och fotografer, antingen hitta färdiga mallar att använda eller skapa en unik digital närvaro.

Börja nu – kostnadsfritt!

STRATOs hemsidebyggare ger dig allt som behövs för att skapa en högkvalitativ företagswebbplats eller privat onlinenärvaro, från prispaket för nybörjare som först behöver bekanta sig med materialet till erbjudanden för avancerade privat- och företagskunder. Köp hemsida nu och kom igång online!

Dessutom: STRATOs högsta prioritet är din datasäkerhet. Det är därför vi uteslutande driver din webbplats på högpresterande servrar i europeiska datacenter som årligen omcertifieras av TÜV i enlighet med ISO 27001.

 • Testa Basic-versionen av vår Sitebuilder kostnadsfritt i en månad
 • Därefter får du ett förmånligt erbjudande på 49 kr/månad
 • Inga installationskostnader
 • 1 domän och 1 SSL-certifikat ingår
 • 5 GB flexibelt e-postutrymminnehölle
 • 5 GB webbutrymme

Vill du inte skapa en hemsida, utan en webbshop?

Inga problem! Upptäck våra prisvärda webbutikserbjudanden istället!

Till alla webbshopserbjudanden