Sitebuilder – ett hemsideprogram för dig som vill bygga proffsiga webbplatser utan förkunskaper

  Sitebuilder
  Advanced
  För nybörjare utan förkunskaper
  12 månader
   kr/mån

  därefter 79 kr mån
  Installation 0 kr
  Priser exkl. moms.

  Ett hemsideprogram för alla

  Om du letar efter ett enkelt hemsideprogram som erbjuder en rad smarta funktioner och mallar, som gör att din sajt automatiskt optimeras för mobila enheter, och som inte kräver några som helst förkunskaper. Ja, då har du kommit rätt. Vår Sitebuilder är ett allt-i-ett verktyg som precis alla kan använda.

  En gång i tiden behövde man kunna programmering för att bygga webbplatser. Tur att utvecklingen går framåt. Det finns idag många hemsideprogram att välja mellan, högt och lågt. Här på STRATO har vi valt att lägga allt krut på att utveckla ett extra enkelt hemsideprogram. Det heter Sitebuilder och är ett mycket intuitivt och användarvänligt verktyg med en mängd funktioner och fördelar som hjälper dig att skapa en fantastisk webbplats – på nolltid.

  Välj mellan tre paket

  Vi har tagit fram tre paket som du kan välja mellan beroende på dina behov. Se mer om dem lite längre ned. Oavsett vilket du väljer ingår allt du behöver för din onlinenärvaro. Förutom själva verktyget ingår ett domännamn (det vill säga adressen till din nya hemsida), e-postadresser kopplade till domännamnet, samt ett så kallat SSL-certifikat som krypterar din anslutning = säker webbplats.

  Enkelt, enklare, enklast med Sitebuilder

  Den absolut viktigaste fördelen med Sitebuilder är användarvänligheten – det är verkligen ett enkelt hemsideprogram. Verktyget har designats med nybörjare i åtanke och erbjuder ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att skapa en modern webbplats från grunden.

  Fler än 130 fördesignade och anpassningsbara mallar och bildgallerier hjälper dig att komma igång snabbt och dra-och-släpp-gränssnittet gör det är enkelt att lägga till och flytta element på dina webbsidor utan några förkunskaper annat än dina egna idéer och vision. Du kan också lägga till rörligt innehåll.

  Inte nog med det. Medan du designar din webbplats får du samtidigt hjälp av ett introduktionsverktyg som guidar dig genom alla funktioner, med tips och råd om hur du skapar en modern webbplats.

  När grunden är gjord börjar det roliga med att finslipa din webbplats med val av tyspnitt, färger och andra element som widgets (till exempel tidsbokning, kontaktformulär). Även detta är lätt som en plätt. Oavsett om du vill skapa en enkel blogg eller en fullfjädrad webbutik har Sitebuilder allt du behöver för att komma i gång.

  Så här fungerar det i korthet:

  • Välj design
  • Lägg till innehåll – dra-och-släpp bilder, text och widgets i din design
  • Publicera hemsidan

  Klick, klick, klart.

  Anpassad för surf i mobilen och surfplattan

  Fler och fler människor använder primärt sin mobiltelefon eller surfplatta för att surfa på webben och därför är det mycket viktigt att din webbplats är mobilvänlig och ger en sömlös upplevelse på alla enheter. Med Sitebuilder behöver du inte bekymra dig om det, vi ser nämligen automatiskt till att din webbsida är optimerad för mobila enheter. Det gör också att din ranking på sökmotorerna förbättras. Så när din målgrupp googlar hittar de till din hemsida!

  Alla erbjudanden

  Funktioner du får tillgång till i Sitebuilder

  • Kontaktformulär och tidsbokning – använd våra widgets (webbapplikationer) för att addera exempelvis kontaktformulär eller tidsbokning.
  • Kartor och vägbeskrivningar – använd våra widgets (webbapplikationer) för att addera exempelvis kontaktformulär eller tidsbokning.
  • Sociala medier – en funktion som ser till att dina besökare även kan följa dig på sociala medier.
  • Redigera på språng – med vår mobila redigerare kan du enkelt ladda upp texter och bilder på din webbplats oavsett var du befinner dig.
  • Versionshantering – du kan skapa upp till tio olika versioner av din webbplats för till exempel säsongsspecifikt innehåll. Samtliga versioner är tillgängliga för publicering med ett klick.
  • Besöksstatistik – du kan när som helst kolla statistiken för din hemsida.

  Omfattande kundsupport

  Slutligen erbjuder STRATO omfattande kundsupport och resurser för att hjälpa dig att få ut det mesta av verktyget. Om du någon gång behöver hjälp eller har frågor finns vårt team alltid tillgängliga för att hjälpa dig. I verktyget finns också en detaljerad FAQ-sida för att svara på vanliga frågor och hjälpa dig att felsöka eventuella problem du kan stöta på.

  Känner du dig redo att köra i gång? Klart du gör. Surfa in till vårt hemsideprogram. Det här klicket tar dig till det första, enkla steget.

  Lycka till med din hemsida!