Så här kan du enkelt skapa en hemsida till ditt företag

  Sitebuilder
  Advanced
  För nybörjare utan förkunskaper
  12 månader
   kr/mån

  därefter 79 kr mån
  Installation 0 kr
  Priser exkl. moms.

  Skapa en hemsida till ditt företag

  Om du funderar på hur man bäst skapar en hemsida till småföretag läser du rätt artikel. Vårt hemsideprogram Sitebuilder gör att du snabbt kan bygga en mycket professionell hemsida – utan några som helst förkunskaper. Automatisk optimering av din sajt för mobila enheter ingår, precis som funktioner som gör att kunderna hittar din sajt. Och mycket mer.

  Är Sitebuilder det enklaste sättet att skapa en hemsida till småföretag?

  Det är åtminstone vårt uttalade mål. Därför är det så lätt att skapa en webbplats med vår Sitebuilder. Verktyget kräver inte några som helst förkunskaper och innehåller en stor mängd mallar som du kan välja mellan och sedan justera och anpassa efter eget huvud. Dra-och-släpp funktioner gör det lätt att lägga till element och funktioner efter behov och vision. Olika typsnitt och färger – tillgängligt med ett klick, helt intuitivt. Och genom hela processen får du tips och råd av ett introduktionsverktyg som steg för steg hjälper dig bygga din drömsajt.

  Steg-för-steg – så här använder du Sitebuilder

  1. Välj design

  Du får tillgång till fler än 130 olika fördesignade mallar och bildgallerier för din design som du sedan kan justera och ändra för att hitta den rätta känslan för ditt företag. Det är också lätt att lägga till videos och rörligt innehåll. Sajten du bygger optimeras automatiskt för mobila enheter, som telefoner och läsplattor.

  2. Lägg till innehåll

  En drag-och-släpp funktion gör det superenkelt att lägga till bilder, text och widgets (till exempel en karta över där ni finns, tidsbokning eller kontaktformulär) i din design. Testa olika färger och typsnitt – klick, klick, klart!

  3. Publicera hemsidan

  Så snart du är nöjd med din design är några ytterligare klick det enda som behövs för att publicera din hemsida på Internet.

  Sitebuilder gör det också lättare för dina kunder att hitta din sida

  SEO betyder sökmotoroptimering och är viktigare än du kanske tror. Det finns många småföretag som slåss om uppmärksamheten på Internet och det är viktigt att hamna högt upp i sökresultaten. När du väljer Sitebuilder får du en rad inbyggda funktioner som hjälper dig optimera din sajt med metataggar (lämpliga titlar på dina sidor och beskrivningar av innehållet – det som Google letar efter) som gör det lättare för potentiella kunder att hitta dig på nätet.

  Uppdatera din hemsida från din telefon

  En webbplats behöver man arbeta med för att hålla sig relevant. Med Sitebuilder kan du redigera både bild och text på din hemsida direkt från din mobil.

  Alla har olika behov, välj mellan tre olika paket

  Alla företag är olika och har olika behov, det säger sig självt. Därför har vi tagit fram tre paket. Oavsett vilket du väljer ingår alltid ett domännamn, registrerat och klart, e-postadresser kopplade till domännamnet, samt kryptering med ett så kallat SSL-certifikat som håller din hemsida säker.

  Kostar Sitebuilder bara 49 kronor i månaden? Jajamen!

  Börjar du med Sitebuilder Basic så är det vad du betalar i månaden (förutom den första månaden, som är gratis). Beroende på behov kan du växla upp, men betalar aldrig mer än 109 kr/månad som är priset för värstingen Sitebuilder Pro.

  Som jämförelse tar en utvecklare mellan 1500 – 2000 kr/timmen för att bygga en hemsida åt dig.

  Nu när det var avklarat så är en bra start att läsa mer om de olika paketen för att skapa en hemsida för ditt företag - kolla in våra olika paket nu!

  Till erbjudanden