WordPress hosting med STRATO

  WordPress Webbhotell
  Plus
  12 månader
   kr/mån

  därefter 59 kr mån
  Installation 0 kr
  Priser exkl. moms.

  Vad innebär WordPress hosting?

  WordPress Hosting syftar till att erbjuda en tjänst som är optimerad för webbplatser med just WordPress. Det inkluderar vanligtvis förinstallerad WordPress-programvara och en infrastruktur som är anpassad för att driva WordPress-effektivitet.

  Ett webbhotell, eller en webhost, fungerar som en virtuell plats där ditt hörn på internet existerar och blir tillgängligt för besökare från olika delar av världen. Du kan alltså likna webbhotellet vid ett virtuellt hem, då det tillhandahåller nödvändiga resurser och tekniska funktioner som möjliggör en smidig drift och tillgänglighet för användare dygnet runt.

  WordPress hosting i Sverige

  Letar du efter det bästa webbhotellet för WordPress hosting i Sverige? Ja, då är du inte ensam. Särskilt vid etablerandet av en webbshop eller en kursplattform i WordPress blir valet av webhost ännu viktigare. Webbhotellet är inte bara ansvarigt för hanteringen av själva webbplatsens funktioner, utan bör även ta hand om andra betydelsefulla aspekter som är kopplade till din webbplats, som säkerhet, page speed (laddningstid), support och automatiska uppdateringar.

  En annan av dessa aspekter är domännamnet, som representerar den unika webbadressen för din webbplats. Webbhotellet hjälper till att hantera och koppla samman ditt domännamn med din webbplats. Det säkerställer att när någon skriver in din webbadress i sin webbläsare, omdirigeras de direkt till din webbplats och får tillgång till allt innehåll du har publicerat.

  Vad erbjuder STRATO?

  STRATO erbjuder paket för WordPress hosting som är anpassade för den svenska marknaden och är speciellt utformade för en smidig integration. Vi brukar därför säga att vi har det bästa webbhotellet för WordPress. Hos oss inkluderas nämligen alla nödvändiga resurser som domän, webbutrymme och databaser. Vi erbjuder enkel administration, hög prestanda och extra säkerhet. Den förinstallerade versionen av WordPress är alltså ett Content Management System (CMS) som du kan börja använda direkt.

  Vi tycker också att en testmiljö är nödvändig för att en webbplats ska fungera bra. Ändringar, exempelvis nya plugins, funktioner eller designjusteringar, bör aldrig göras direkt på webbplatsen. Det är bäst att prova allting i ett testsystem. När inga fel rapporteras kan ändringarna tillämpas live. “Testmiljö-med-1-klick” ingår i flera av STRATOs WordPress-paket. Med ett snabbt klick skapar du en testmiljö av din nuvarande WordPress-webbplats och kan testa justeringar helt riskfritt.

  De främsta anledningarna till att välja STRATOs WordPress hosting

  • Smidig installation och användning: WordPress har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att skapa och redigera alla typer av webbplatser. Med STRATOs paket för WordPress hosting så är allt du behöver redan förinstallerat och du kan börja arbeta med hemsidan direkt.
  • 1-klicks-testmiljö och 1-klicks-säkerhet: Med ett klick kan du aktivera testmiljön för att se om nya designer, kodrader eller plugins fungerar på din hemsida utan att påverka vad användarna ser innan du är helt nöjd. Precis lika enkelt är det för dig att klicka igång de rekommenderade säkerhetsinställningarna för säker dataöverföring med SSL-certifikat.
  • Flexibilitet och skalbarhet: WordPress erbjuder flertalet olika teman och tillägg som gör det möjligt att anpassa utseendet och funktionaliteten hos din webbplats. WordPress är dessutom skalbart och kan hantera allt från små personliga bloggar till stora företagswebbplatser med tusentals sidor och besökare. Du kan alltså börja litet och bygga ut din webbplats när ditt behov och din verksamhet utvecklas. STRATO erbjuder även enkel administration så du kan fokusera på det som är viktigt för dig istället.
  • Automatiska uppdateringar och ständiga förbättringar: WordPress-teamet arbetar kontinuerligt med att förbättra plattformen och släpper regelbundet uppdateringar och korrigeringar för att adressera säkerhetsproblem och förbättra prestanda och funktionalitet. Hos STRATO får du automatiska uppdateringar för att alltid se till att hålla säkerheten på högsta nivå.

  Du får alltså ett fullt utrustat hostingpaket, inklusive ett domännamn, e-postadress, testmiljö, ordentlig säkerhet, automatiska backuper och uppdateringar, samt ett enkelt innehållshanteringssystem i WordPress om du väljer detta paket hos oss.

  Vad kostar WordPress?

  WordPress i sig är i grunden kostnadsfritt. För att kunna publicera en WordPress-webbplats på nätet behöver du dock en webbhost som tillhandahåller webbutrymme, domäner och databaser. WordPress hosting medför kostnader som varierar beroende på vilken leverantör du väljer. Om du inkluderar tjänster som automatiska säkerhetsuppdateringar och säkerhetskopieringar blir kostnaderna för ett WordPress webbhotell oftast högre – men här på STRATO inkluderar vi det i våra WordPress Webbhotell-paket och du kan just nu komma igång helt gratis under det första året!

  Alla erbjudanden

  Vad ska man tänka på för att hitta det bästa webbhotellet för WordPress?

  Du har redan hamnat rätt! Men givetvis är det ett beslut du måste överväga noga. När det kommer till att välja ett lämpligt webbhotell bör du framförallt tänka på följande faktorer:

  • Pålitlighet och tillgänglighet: Se till att webbhotellet har en pålitlig infrastruktur och en hög prestanda för att säkerställa att din webbplats är tillgänglig för besökare.
  • Skalbarhet: Kontrollera att webbhotellet erbjuder skalbara resurser så att din webbplats kan växa och hantera ökade trafikvolymer.
  • Teknisk support: Se till att det finns tillgänglig teknisk support för att hjälpa dig vid eventuella problem eller frågor.
  • Säkerhet: Kontrollera om webbhotellet erbjuder robusta säkerhetsfunktioner och skydd mot cyberattacker.

  Lycka till – och tveka inte att höra av dig om du har frågor!

  Alla erbjudanden